Zonnepanelen
Dienst

Zonnepanelen

Voor zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij werken met diverse merken panelen en omvormers en plaatsen de panelen zelf. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Meer informatie
Water
Dienst

Water

Water is een belangrijk element in uw woning of bedrijfspand en overal aanwezig. De leidingen, afvoeren en overige elementen dienen daarom op de juiste en verantwoorde manier te worden geïnstalleerd. Ook apparaten die water verbruiken, dienen goed te worden aangesloten. Kotec Installatietechniek & Onderhoud adviseert, installeert en onderhoudt alles op het gebied van water. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie
CV Installatie
Dienst

CV Installatie

Aangename warmte in uw huis of bedrijfspand. Bij een storing of door ouderdom van uw CV ketel kan dit problemen opleveren. Radiatoren die niet warm (genoeg) worden, hoge stookkosten of plotseling koud water onder de douche. Kotec Installatietechniek & Onderhoud kijkt graag samen met u naar een passende oplossing. Ook het onderhoud van uw ketel nemen wij voor onze rekening, zonder onderhoudscontract!

Meer informatie
Airco
Dienst

Airco

Klimaatbeheersing kan op vele manieren toegepast worden. Wilt u een bedrijfspand geklimatiseerd hebben of heeft u goederen die in een bepaalde luchtvochtigheid en temperatuur bewaard moeten worden? Bij ons bent u aan het goede adres! Ook voor particulieren hebben wij passende en betaalbare oplossingen op het gebied van aircosystemen. Wij komen graag bij u langs!

Meer informatie
Elektra
Dienst

Elektra

Kotec Installatietechniek is gespecialiseerd in elektrawerkzaamheden. Van een enkel stopcontact tot een volledig bedrijfspand voorzien van alle benodigde elektra. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en werken de plannen uit tot een praktisch, goed werkend en mooi resultaat. Ook kunt u bij ons terecht voor Led-verlichting, voor zowel binnen als buiten!

Meer informatie
Verwarming
Dienst

Verwarming

De mogelijkheden voor het verwarmen van huis, winkel of bedrijfspand zijn de afgelopen jaren snel toegenomen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van o.a. CV-installatie, warmtepompen en vloerverwarming.

Meer informatie
Verbouwing
Dienst

Verbouwing

Heeft u plannen voor een verbouwing? Ook voor (nieuw)bouwplannen kunt u bij ons terecht. De verschillende werkzaamheden, groot of klein, kunnen door ons worden uitgevoerd. Wij werken samen met diverse partners en kunnen u op alle gebieden ontzorgen. Heeft u een vraag of wilt u informatie over uw (ver-)bouwplannen, neem dan gerust contact op met Kotec Installatietechniek & Onderhoud.

Meer informatie