Projecten

Een kleine impressie van de door ons begeleide en uitgevoerde projecten

Paprika
Project

Paprika

In opdracht van Make-Interiors B.V. hebben wij de afgelopen jaren een flink aantal Paprika winkels in heel Nederland mogen verbouwen.

Meer informatie
Sir James Doetinchem
Project

Sir James Doetinchem

Let's meet! Sir James is een art deco barbistro | bar, club & restaurant | in het centrum van Doetinchem waar elegantie, eenvoud en eigenzinnigheid de boventoon voeren. De barbistro is onderdeel van een 11.000 m2 ruime department store waarbinnen fashion, food en concepts samenkomen. De open verbinding met Sir James menswear, Mooi ben jij! concepts en de verscholen binnentuin zorgt voor een unieke totaalbeleving met een grootstedelijk karakter. Bezoek ons aan de Omdraai 9 te Doetinchem

Meer informatie
JR-Labels
Project

JR-Labels

JR-Labels is een unieke kledingwinkel met gave brands voor zowel mannen als vrouwen.

Meer informatie
Old-South Fashion for Kids
Project

Old-South Fashion for Kids

Onlangs opende Old South haar deuren in een compleet vernieuwde winkel in het Binnenhof, naast The Body Shop. De winkel, met fashion voor kids, verkoopt een mooi aanbod van hippe merken als American Outfitters, Calvin Klein, Moschino, Scotch R’Belle en Zadig & Voltaire. De met liefde samengestelde collectie bevat items voor baby's, kids en tieners in de maten 46 t/m 188 en wisselt regelmatig.

Meer informatie